Ασύρματα συστήματα ασφαλείας προστατεύουν την οικογένεια και την περιουσία σας

2017-08-31 10:45

Ποιος μπορεί να πει ότι δεν είναι σημαντικό η διατήρηση της ασφάλειας της οικογένειας και της κατοικίας σας; Είτε πάτε τα σαββατοκύριακα σε εξόδους και αφήνετε το σπίτι χωρίς κάποιον να το προσέχει, είτε εργάζεστε μέχρι αργά το βράδυ και θέλετε τα παιδιά σας να είναι ασφαλή ένα σύστημα ασφαλείας είναι απαραίτητο είναι η απάντηση. 

ασύρματα συστήματα ασφαλείας συναγερμοί

Ένα τέτοιο συστήματα ασφαλείας είναι ο ασύρματος συναγερμός που συνήθως περιλαμβάνει μία κεντρική μονάδα με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο το οποίο ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί με ένα τετραψήφιο κωδικό (PIN) της ςπιλογή σας, τον συναγερμό. Εάν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός επειδή κάτι έχει συμβεί θα ενεργοποιηθεί η σειρήνα και θα ηχήσει δυνατά φοβίζοντας τον διαρρήκτη και ειδοποιώντας τους κατοίκους από τα διπλανά σπίτια και την αστυνομία. 

συναγερμός με σειρήνα

Τα ασύρματα συστήματα συναγερμών μπορούν να χρησιμοποιούν κάρτα κινητής τηλεφωνίας (SIM) για να ειδοποιήσουν το ΚΛ.Σ. ή συνηθέστερα εσάς τους ίδιους γιατί οι περισσότεροι διαρρήκτες γνωρίζοντας ότι κανένας δεν ενδιαφέρετε ακούγοντας μία σειρήνα έμπαιναν μέσα έκοβαν το σταθερό τηλέφωνο και συνέχιζαν το έργο τους άφοβα. Οι περισσότεροι κλέφτες εισβάλουν στο σπίτι όταν δεν είναι κανείς εκεί και αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να εγκαταστήσετε έναν ασύρματο συναγερμό. 

ασύρματα συστήματα ασφαλείας gsm

Τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας έχουν ως σκοπό να προστατέψουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την περιουσία σας. Η κατοικία σας και τα πράγματα που έχετε αγοράσει με κόπο με την απόκτηση ενός συναγερμού μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι κανένας δεν θα τα κλέψει ή θα τα φθείρει. Η τοποθέτηση είναι απλή και δεν χρειάζεται να γίνει από ειδικό τεχνικό. Τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας έχουν σκοπό την προστασία της κατοικίας ή του διαμερίσματος και της οικογένεια σας και σας κάνει να αισθάνεσε ασφαλείς μέσα στην ιδιοκτησία σας.

συναγερμοί προσφορές

Πίσω

Συναγερμοί - Κάμερες - Κατασκοπευτικά είδη -  Μοτέρ

Προσφορές και άμεση παράδοση στο χώρο σας

Τηλεφωνικό κέντρο: 210.5710.074

Τα είδη με τις περισσότερες πωλήσεις