Ασύρματοι συναγερμοί για κάθε τσέπη

2020-04-10 12:01

Οι ασύρματοι συναγερμοί εγκαθίστανται πανεύκολα, αφού δεν απαιτούνται καλώδια για την σύνδεση των αισθητήρων του συναγερμού με την κεντρική μονάδα. Η εταιρεία μας διαθέτει πολλές λύσεις με ασύρματα συστήματα συναγερμών. Οι ασύρματοι συναγερμοί έχουν το χαρακτηριστικό της μεγάλης εμβέλειας  των ασύρματων αιασθητήρων με τον κεντρικό πίνακα που σε πολλά ασύρματα συστήματα μπορεί να φτάσει έως τα 200 μέτρα, οπότε τα συστήματα μπορούν να καλύψουν και πολύ μεγάλες κατοικίες. Οι συναγερμοί διατίθεται με ασύρματες εξωτερικές και εσωτερικές σειρήνες, με ασύρματα πληκτρολόγια και τηλεχειριστήρια με όπλιση/ αφόπλιση και μ' ενσωματωμένο κουμπί πανικού. 

ασύρματοι συναγερμοί συναγερμοί ασύρματοι

Τα ασύρματα συστήματα συναγερμών προστατεύονται από κακόβουλες πράξεις και παρεμβολές και έχουν την δυνατότητα τηλεφωνική ειδοποίησης με σταθερό τηλέφωνο ή με καρτά κινητού. Έτσι σε περίπτωση συμβάντος μπορεί να καλεί μέχρι τέσσερις τηλεφωνικούς αριθμούς και να παίζει ένα ηχογραφημένο μήνυμα ή και να μεταδίδει ήχο από το φυλασσόμενο χώρου. Επίσης μπορεί να συνδεθεί με Κέντρα Λήψης Σημάτων (Κ.Λ.Σ.).

συναγερμός ασύρματος συναγερμός ασύρματος wifi

Το κόστος ενός ασύρματου συναγερμού ποικίλει ανάλογα με τις δυνατότητες που θέλουμε να έχει το σύστημα ασφαλείας. Το κόστος ενός συναγερμού ξεκινάει περίπου από 70 ευρώ έως 1000 ευρώ. Όμως πάντα το σημαντικό σ' ένα σύστημα ασφαλείας είναι ο χώρος που θέλουμε να προστατέψουμε και οι τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να έχει.

πακέτο συναγερμός ασύρματος

 

Πίσω

Ασύρματοι συναγερμοί με απλή εγκατάσταση χωρίς καλώδια και σκαψίματα.

Αξιόπιστοι συναγερμοί με ασύρματη επικοινωνία μεγάλης εμβέλειας.

Συναγερμοί ασύρματοι για διαμερίσματα, μονοκατοικίες, εξοχικά σπίτια, αποθήκες, γραφεία καταστήματα.

Ζητήστε μας προσφορά για το χώρο σας και σίγουρα θα βρούμε την  καλύτερη λύση και την πιο οικονομική.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2118500028 - 2102208905 

Τα καλύτερα ασύρματα συστήματα συναγερμών της αγοράς