Μάθετε πως μπορείτε να φυλάξετε τα πολύτιμα αντικείμενα σας

2020-02-05 11:09

Το πόσο καλά θέλετε να κρύψετε τα πολύτιμα αντικείμενα σας εξαρτάται από την ηθική και την χρηματική τους αξία. Εμείς απλά θα επισημάνουμε κάποιες θέσης του σπιτιού που δεν πρέπει να τα κρύψετε.

διάρρηξη σπιτιού

Η πρώτη κρυψώνα που πρέπει να αποφύγετε είναι οι θήκες αποσμητικών ή παρόμοια πράγματα που όταν ο κλέφτης εισβάλει στο μπάνιο σας και βλέπει δύο από αυτά ίδιας εταιρείας και τα δύο γεμάτα σίγουρα θα παραξενευτεί. Αν τυχόν καταλάβουν ότι έχετε αυτόν τον τρόπο να κρίβετε τα πράγματα είναι σίγουροι πως θα βρούν και αλλού, και τα ρημάζουν όλα.

Η δεύτερη περίπτωση είναι πίσω από πίνακες και φωτογραφίες. Ρωτήστε άτομα που είχαν την ατυχία να τους κλέψουν όταν μπήκαν στο σπίτι είδαν όλους τους πίνακες και τις φωτογραφίες στο πάτωμα και κατεστραμμένοι από τους διαρρήκτες.

Η τρίτη περίπτωση είναι πολλοί ιδιοκτήτες να φυλάνε τα κοσμήματα  και τις οικονομίες τους στην κατάψυξη του ψυγείου. Αν έχετε κρύψει εκεί τα χρήματα σας παρακαλώ πάρτε τα πριν είναι αργά.

Η τέταρτη περίπτωση είναι σε ντουλάπα δωματίου ή αποθήκης γιατί αυτό που κάνουν οι κλέφτες είναι να ανακατεύουν με μεγάλη προσοχή τα πράγματα που είναι μέσα.

συναγερμός

Αφού αποκλείσαμε μερικά πολύ συνηθισμένα λάθη θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και σκεφτείτε το κατάλληλο μέρος και να κρύψετε τα πολύτιμα πράγματά σας. Επίσης μία καλή λύση είναι η εγκατάσταση ενός συναγερμού που είναι αποτρεπτικό για τους διαρρήκτες να εισβάλουν.

Πίσω

Μεγάλη ποικιλία από συστήματα ασφαλείας - κάμερες - spy gadgets

Άμεση παράδοση στο χώρο σας
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.5710.074

Τα δημοφιλέστερα προϊόντα στο e-shop μας