Τα συστήματα ασφαλείας φύλακας καταστημάτων

2013-11-04 15:23

Με τον φόβο της διάρρηξης ζουν καθημερινά εκαντοντάδες καταστηματάρχες λόγο της μεγάλης έξαρσης της εγκληματικότητας. Τα τελευταία χρόνια η συνεχόμενη αύξηση στα περιστατικά διαρρήξεων και ληστειών στους επαγγελματικούς χώρους είναι ιδιαίτερα ανησυχητική καθώς σε πολλές περιπτώσεις πραγματοποιούνται τραυματισμοί αλλά και δυστυχώς και δολοφονίες.  

Στην χώρα  μας οι λόγοι που έχουμε αύξηση της εγκληματικότητας είναι η ελλιπής αστυνόμευση λόγω ανεπάρκειας του προσωπικού  της αστυνομίας αλλά και ο συνεχής αυξανόμενος αριθμός μεταναστών. Στο στόχαστρο των ληστών είναι τα καταστήματα που έχουν στα ταμεία τους χρήματα όπως πρατήρια καυσίμων, super market, μίν μάρκετ, μαγαζιά ψιλικών,κοσμηματοπωλεία, φαρμακεία. Οι επαγγελματίες μιλούν για έξαρση της εγκληματικότητας, για επιθέσεις εναντίον τους που με τον καιρό γίνονται όλο και πιο βίαιες και ζουν με την ανασφάλεια σε κάθε λεπτό που περνάει στο εργασιακό τους χώρο.

Οι άνθρωποι των καταστημάτων προσπαθούν να πάρουν να απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για να θωρακίσουν την περιουσία τους αλλά και να έχουν την σωματική και ψυχική υγεία τους καλή. Τοποθετούν συστήματα ασφαλείας όπως συναγερμοί, εξωτερικές σειρήνες, συνδέονται με κέντρα λήψης σημάτων ώστε να αποφύγουν να είναι ο επόμενος στόχος για τους λήστες. Επίσης σε καταστήματα τα οποία είναι υπαίθρια όπως τα βενζινάδικα,εγκαταστούν συστήματα παρακολούθησης με κάμερες ώστε να υπαρχεί άμεση αντίδραση για να εντοπιστούν οι κλέφτες. Ακόμη τοποθετούν ρολά ασφαλείας για να μην μπορούν να παραβιαστούν.

Οι ιδιοκτητές και οι υπάλληλοι των καταστημάτων προσπαθούν με διάφορους τρόπους να προστατευτούν όπως με το κατέβασμα των ρολών αλλά εάν τελικά αυτό συμβεί το πρώτο και κύριο μέλημα τους πρέπει να είναι η προστασία της ζωής τους. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση οι παλικαρισμοί πολλών ανθρώπων έφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα και σήμερα δεν βρίσκονται στην ζωή.

Πίσω

Συναγερμοί με ειδοποίηση για καταστήματα

Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο 210.57.100.74 για προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας

Τα προγραματίζουμε δωρεάν και αποστέλονται οι παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή