Θωρακίστε την κατοικία σας με 3 απλές κινήσεις

2017-10-31 12:22

Θωρακίστε την κατοικία σας με τρεις απλές κινήσεις. Σίγουρα με τα παρακάτω βήματα θα αποθαρρύνετε ή θα αποτρέψετε έναν ανεπιθύτο διαρρήκτη από το να εισβάλει στην κατοικία σας. Το βέβαιο είναι ότι δεν είναι μία ολοκληρωμένη λύση αλλά σίγουρα θα κρατήσει το σπίτι σας ασφαλές.

διάρρηξη κατοικίας

Το πρώτο στάδιο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε καλά από μακριά την κατοικία σας. Μήπως διαπιστώσετε κάποια κρυφά σημεία δίπλα σε πόρτα ή μπαλκονόπορτα ή παράθυρα; αν δείτε καμιά αδυναμία στην οικία σας να είστε σίγουροι ότι ένας κλέφτης θα το εκμεταλλευτεί για να μπειι ή να κρυφτεί σε περίπτωση που κάτι στραβώσει στο αρχικό σχεδιασμό διάρρηξης της κατοικίας.

Το δεύτερο στάδιο που έχει σημαντική βαρύτητα στο να αποτρέψει τον κλέφτη να εισβάλει είναι να έχει τοποθετηθεί ένα σύστημα συναγερμού. Δεν έχει μεγάλη σημασία το τι συναγερμό έχετε τοποθετήσει καθώς και ο πιο απλός συναγερμός θα κάνει τον διαρρήκτη να ''κοιτάξει'' άλλο σπίτι εξ' αιτίας του υψηλού κίνδυνου που θα διατρέξει. Οι επαφές στα παράθυρα και την πόρτα μία εξωτερική σειρήνα και μιά πινακίδα που δείχνει ότι η κατοικία σας προστατεύεται είναι αρκετά για να διώξουν τον κλέφτη.

συναγερμός κατοικίας συναγερμοί κατοικιών  συναγερμός κατοικίας gsm 

Το τρίτο στάδιο είναι να έχετε την εξωτερική περιοχή της κατοικίας φωτισμένη καθώς οι χειρότεροι εχθροί των ληστών είναι ο θόρυβος και το φώς. Σε περίπτωση εισβολής αν είναι εγκαταστημένος συναγερμός, η εξωτερική και η εσωτερική σειρήνα θα χτυπήσει τρομάζοντας τους διαρρήκτες και κάνοντάς τους να φύγουν.

Πίσω

Συστήματα ασφαλείας - Συναγερμοί - Κάμερες - Καταγραφικά

Ζητήστε μας προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας

Τηλεφωνικό κέντρο : 210.5710.074

Άμεση παράδοση με αντικαταβολή

 

Τα προτεινόμενα προϊόντα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα