Ο καλύτερος τρόπος έλεγχου εισόδου του σπιτιού ή της πολυκατοικίας με θυροτηλεόραση

2018-11-15 10:49

Καθημερινό είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι διαρρήκτες χρησιμοποιούν την κύρια είσοδο του σπιτού ή της πολυκατοικίας πριν εισβάλουν στο εσωτερικό. Έτσι είναι βασικό να προστατέψουμε την κύρια είσοδο και να έχουμε οπτική εικόνα ποιος χτυπάει το κουδούνι της εισόδου και ποιος μπαίνει στο χώρο μας. Η ασφάλεια της κατοικίας ή της πολυκατοικίας ξεκινάει πριν περάσει ο οποιοσδήποτε την κεντρική είσοδο. Για να μειώσουμε τις πιθανότητες διάρρηξης του χώρου μας, είναι αναγκαίο να ελέγχουμε την κεντρική είσοδο. Πολλές φορές μας χτυπάει κάποιος το κουδούνι, λέγοντας μας ότι είναι από μια δημόσια υπηρεσία (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ) ή για διανομή διαφημιστικών εντύπων και οι περισσότεροι ακούγοντας τον, του ανοίγουν χωρίς δεύτερη σκέψη την εξώπορτα της εισόδου. 

είσοδος σπιτιού διάρρηξη θυροτηλεόραση

Με την εγκατάσταση μιας θυροτηλεόρασης στην εισόδο εξασφαλίζουμε όχι μόνο ακουστικό έλεγχο αλλά το κυριότερο, που είναι ο οπτικός έλεγχος για το ποιος εισέρχεται στο σπίτι ή στην πολυκατοικία μας. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι οι θυροτηλεόρασεις είναι ένα αποτρεπτικό μέσο για όσους θέλουν να περάσουν χωρίς άδεια μέσα στο χώρο μας.  Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας μεταξύ διαμερισμάτων, μέσω της θυροτηλεόρασης, χωρίς επιπλέον καλωδίωση και κόστος. 

θυροτηλεόραση

Η θυροτηλεόραση με 2 καλώδια είναι ιδανική λύση για να αντικαταστήσουμε παλιά συστήματα με θυροτηλέφωνα εύκολα και γρήγορα. Η θυροτηλεόραση απαιτεί μόνο δύο καλώδια χωρίς πολικότητα και ένα κοινό τροφοδοτικό για ολόκληρη την τοποθέτηση. Το σύστημα έλεγχου εισόδου είναι ένας συνδυασμός μόνιτορ με θυροτηλέφωνο με κάμερα που υποστηρίζεται από Ελληνικό μενού οδηγίων στην οθόνη, επιλογή ήχου κλήσης, ρύθμιση έντασης και διαφορετικό ήχο ενδοεπικοινωνίας.   

θυροτηλέφωνο με κάμερα οθόνη θυροτηλεόραση διαμέρισμα

Ο ιδανικός τρόπος έλεγχου εισόδου της εξώπορτας είναι η θυροτηλεόραση. Ασφαλίστε την εισόδο σας με ένα οικονομικό πακέτο θυροτηλεόρασης. Η θυροτηλεόραση είναι κατάλληλη να την τοποθετήσετε στην μονοκατοικία, το εξοχικό σπίτι, το διαμέρισμα, την μεζονέτα, την βίλα, το γραφείο, την αποθήκη.         

Πίσω

Προσφορές θυροτηλεόρασεις , κάμερες, καταγραφικά, συναγερμοί σε οικονομικές τιμές.

Ζητήστε προσφορά για τον χώρο σας.

Τηλεφωνικό κέντρο: 210.5710.074

Κάμερες ασφαλείας για σπίτια και καταστήματα